Blanshaven

Velkommen til alle planteelskere…

Lidt om mig selv og min famlie

Jeg er 71 år – født i 1949

Jeg blev pensioneret d. 1. juni 2014 efter 42 års arbejde i det offentlige. De første 25 år som lærer og regional konsulent. De næste 10 år fra 1995 til 2005 var jeg i områdeleder i Svinninge kommune for børnepasning, skole, kultur og borgerservice. Ved kommunesammenlægningen i 2005 blev jeg i Ny Holbæk kommune kommunaldirektørens assistent og direktionssekretær.

Jeg bor sammen med Susanne Høimark Rasmussen, som er afdelingsleder på Byskolen i Nakskov.

Jeg har 3 børn: Marie Louise, der er læge og som er færdiguddannet som øjenlæge på Rigshospitalet, Anne Sofie som er cand. polit og ansat i Novo Nordisk og Sebastian, der er læge og i gang med forskningsprojekter.

I 35 år har jeg pløjet rundt i Alperne og Pyrenæerne med børnene fra de var helt små og de ofte måtte op på “hesten” Til min store glæde er alle bidt af bjergene og kan næsten ikke få nok. Planteinteressen har de hidtil ikke arvet – måske er de skræmt?

I 2013 gik jeg på caminoen til Santiago di Campostella i maj/juni med min yngste datter Anne Sofie.

Anne Sofie og Christian – endelig i Santiago – med vabler

Í 2014 var det den høje pyrenæerrute i 16 dage i juli med min søn Sebastian.

På den høje pyrenæerrute 2014. Pimenetoppen i 2800 meters højde.